کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9161 | مشاهده و دانلود: 735713829 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/09 | اعضاء: 316340 | نظرات: 37889
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

دستاوردهای علمی ایرانی ها در سال گذشته

در سال گذشته بسیاری از دانشمندان ایرانی مقیم خارج به دستاوردهای علمی و فناوری بسیاری دست یافتند و در اقصی نقاط دنیا مایه مباهات هر ایرانی شدند آنها موفق شدند کیمیاگری میکروبی کنند، رایانه ای به اندازه یک دکمه بسازند و از شیر گاو پادتن ابدز تولید کنند.



ساخت میکروسکوپ اپتیکی؛ شیوه ای ساده برای تشخیص  سرطان

  به گزارش سافت‌گذر به نقل از برترین ها، دانشمند ایرانی مقیم آمریکا بهرام جلالی میکروسکوپ اوپتیکی جدیدی ساخته است که می تواند کارهای دشواری مانند تشخیص و جداسازی سلول های نادر را از جمعیت زیادی از سلول های متنوع انجام دهد و تشخیص اولیه و نظارت بر سرطان را بسیار ساده تر کند.

بهرام جلالی" رئیس بخش اوپتیک – الکترونیک Northrop Grumman Endowed در دانشکده مهندسی برق دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس است. این فناوری جدید غربالگری خون ظرفیت کار را به 100 هزار سلول در هر ثانیه افزایش می دهد که تقریبا 100 برابر بیشتر از میزانی است که آنالیزرهای خونی کنونی انجام می دهند.

تولید طلا از باکتری -  کیمیاگری میکروبی


دانشمند ایرانی دانشگاه دولتی میشیگان موفق به استفاده از نوعی باکتری برای تولید طلای جامد شد. کاظم کاشفی  باکتری کشف کرد که توانایی مقاومت در برابر مواد سمی دارد و می تواند طلای 24 قیراط تولید کند.محققان به تقلید فرایندی که به اعتقاد آنها در طبیعت روی می دهد، این باکتری را با میزان زیادی کلرید طلا تغذیه کردند . طی یک هفته این باکتری این ماده سمی را به تکه ای از طلا تبدیل کرد. وی استادیار میکروبیولوژی و ژنتیک مولکولی دراین باره گفت: کیمیاگری میکروبی کاری است که ما انجام دادیم یعنی تولید طلای ارزشمند  از چیزی که هیچ ارزشی ندارد .

در این کار هنرمندانه محققان از ترکیب زیست فناوری، هنر و کیمیاگری برای تبدیل طلای مایع به طلای جامد 24 قیراط استفاده کردند.

ساخت کف هوشمند خانه -  شناسایی افراد از طریق پا

پروفسور شهرام ایزدی با همکاری محققان اروپایی کف هوشمندی را برای خانه های هوشمند طراحی کرده اند.

در این طرح پروفسور شهرام ایزدی دانشمند ایرانی مرکز تحقیقات مایکروسافت در کمبریج انگلیس و گروهی از دانشمندان آلمانی یک سطح بسیار شفاف و حساس به فشار برای کف خانه ساخته‌اند که می‌تواند به طور دقیقی رد و اثر افراد و مبلمان را در اتاق‌ها زیر نظر داشته باشد.

این فناوری کاربردهای بسیاری از جمله امنیت و اتوماسیون خانه‌ها و بازی‌های تعاملی دارد. علاوه بر امنیت خانه و محل کار، این فناوری می‌توان در کمک به مراقبت از افراد مسن استفاده کرد مثلا پرستار متوجه زمین خوردن فرد مسن می‌شود. همچنین کاربردهایی در زمینه سرگرمی و بازی فوتبال CGIدر اتاق فراهم می‌کند.

 ساخت رایانه پوشیدنی

استادیار ایرانی مهندسی برق دانشگاه تکزاس در دالاس یک رایانه بی سیم پوشیدنی ساخته است که به اندازه یک دکمه است. طرح ابتکاری پروفسور روزبه جعفری به خاطر اندازه کوچکش قابل پوشیدن و قرار گرفتن بر روی لباس است و زمینه را برای بهبود نظارت بر وضعیت سلامت افراد مسن و یاری رساندن در تعیین تغییرات در دوز نیاز به داروها فراهم می اورد.

تولید قلبهای مصنوعی با عملکرد بالا-  امکان درمان قلبهای آسیب‌دیده

علی خادم الحسینی - استادیار دانشکده پزشکی هاروارد موفق به تولید قطعات نوآورانه قلب شد که از فناوری نانو برای ارتقای رسانایی مواد در تحریک شکل‌گیری بافت قلب مورد استفاده قرار می گیرد.

تولید این قطعات فوق باریک قلب، علم پزشکی را یک گام به تولید بافتهای مصنوعی با عملکرد بالا که برای درمان قلب آسیب دیده یا سایر اندامها نزدیک تر می کند. این قطعات بافت قلبی از یک بستر هیدروژل استفاده می کند که با نانوماده تقویت می شود و به آن نانو لوله های کربنی گفته می شود.

در این پروژه محققان ایرانی دیگری از جمله  دکتر مهدی نیکخواه، مسعود خبیری، محمد عزیزی نیز حضور داشته اند.

درمان نابینایی های غیرمادر زادی


دانشمند ایرانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آریزونا با اختراع جراحی لیزیک چشم انقلابی در درمان ناهنجاریهای چشم و اصلاح دید بیماران بسیاری ایجاد کرد.

غلامعلی پیمان - دانشمند ایرانی و از اعضای تالار مشاهیر چشم‌پزشکی جهان است. مهمترین دلیل شهرت وی، اختراع عمل جراحی لیزیک است که به کمک آن افراد دارای ضعف بینایی می ‌توانند بدون استفاده از عینک دید طبیعی خود را بازیابند.از وی بیش از 135 عنوان اختراع به ثبت رسیده است.

اختراع وی می تواند دید بیمارانی که از نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم رنج می برند اصلاح کند، به این معنا که عمل لیزیک می تواند ناهنجاریهای بصری چشم را اصلاح کند، درحالی که نابینایی مربوط به عملکرد شبکیه چشم است.

وی گفت تردیدی ندارم که روزی فرا می رسد که بتوان از بیماریهای مهمی که بر دید تأثیرگذاشته و نابینایی در پی دارند پیشگیری کرد و یا آنها را درمان کرد.

غلامعلی پیمان مخترع ایرانی جراحی لیزیک چشم و عضو انجمن جراحی آب مروارید و رفرکتیو سال 91 طی مراسمی مدال ملی فناوری و نوآوری ایالات متحده را به عنوان عالیترین نشان برای یک مخترع دریافت کرد.

کشف یک ژن مهم در بروز سرطان خون کودکان

گروهی از محققان بین المللی با حضور یک دانشمند ایرانی به نام فرهاد راوندی و به سرپرستی بیمارستان تحقیقات کودکان سنت جود آمریکا، با تعیین توالی ژنوم کودکان مبتلا به سرطان خون موفق به شناسایی ژنی همجوشی شده اند که مسئول بروز 30 درصد زیرمجموعه نادر سرطان خون کودکان (لوسمی) است. این یافته ها می تواند روند درمان لوسمی حاد مگاکاریوبلاستیک کودکان AMKLرا متحول کند.

تولید پادتن ایدز از شیر گاو


محققان استرالیایی با همکاری بهناز حیدرچی یک محقق ایرانی اقدام به تولید شیرگاوی کردند که سلولها را از ابتلا به اچ آی وی ( ایدز) حفاظت می کند. شیر تولید شده توسط این محققان دربرگیرنده پادتنی است که می تواند از تمام سلولهای بدن علیه ویروس "ویروس نقص ایمنی انسانی" حفاظت کند. گام بعدی این دانشمندان تولید کرمی است که زنان بتوانند با استفاده از آن خود را در مقابل این بیماری محافظت کنند.

فناوری جدیدی برای انتقال دارو با چسبهای پوستی

بابک ضیایی محقق ایرانی دانشگاه پرودو فناوری جدیدی برای انتقال دارو از طریق چسب های پوستی ارائه کرده است این چسب جدید لایه ای از یک پلیمر لاستیک مانند موسوم به پلی دی متیل سیلوکسان دارد که معمولا در پمپ ها از آن استفاده می شود. چسب های انتقال گرما در حال حاضر برای آزادسازی کنترل شده داروها استفاده می شود. از این چسب ها برای انتقال داروهایی بهره برداری می شود که مولکول های ریزی دارند و پوست می تواند به سادگی آنها را از طریق منافذ خود جذب کند.

 بازسازی چهره ایرانیان باستان از طریق جمجمه

پژوهشگر ایرانی دانشگاه پورتموث انگلیس چهره دو ایرانی باستان را بر اساس جمجمه های آنها بازسازی کرد. دکتر "مازیار اشرفیان بناب" متخصص ژنتیک که در بازسازی چهره بر اساس جمجمه تخصص دارد می گوید: این دو جمجمه از طرف موزه تاریخ پزشکی ایران به دست او رسیده است. این نخستین بار است که جمجمه های به دست آمده از منطقه ایران در آزمایشگاه بازسازی چهره دانشگاه پورتموث بازسازی می شود.

 ابداع روشی ساده و ارزان برای جداسازی نفت از آب


"شهریار خسروشاهی" پژوهشگر دانشکده مهندسی برق و علوم رایانه دانشگاه فناوری ماساچوست MIT در طرحی موفق شد نانوذرات ضد آب را با نفت مخلوط می کند که سپس می توان با استفاده از آهن ربا، نفت را از آب جدا کرد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 14183 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: bartarinha.ir تاریخ خبر: 1392/01/14 تعداد مشاهده: 2128
کلید واژه ها: ,
سافت گذر
نظرات بینندگان

حسن 1392/01/14 20:15
قدر این دانشمندارو نمیدونن بخدا چرا نباید تو کشور خودمون باشن آخه!!!!
مهدی 1392/01/14 13:50
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
درود بر شما
سینای عزیز, بله این درسته که بهتر بود این کشفیات و فن‌آوری‌ها در داخل ایران انجام می‌شد
ولی خوب آمریکا از یک سری فرصت‌ها استفاده کرده و نخبگان ایران و البته جهان (مثل انشتین که یک آلمانی بود) رو جذب خودش کرده
ولی به این نکته هم باید توجه کنیم که در داخل کشور هم کشفیات و اختراعات مهمی شده
البته نه در حدی که مثل رایانه و اینترنت و ایستگاه هوایی و ... خیلی مهم باشه
اما همین که ایرانیان در سراسر دنیا می‌درخشند (و برخلاف تبلیغات دشمنان, وحشی و بربر و تروریست نیستند) جای شکر زیادی داره
ان شاء الله ایرانیان باید در داخل ایران همچنان که پیامبر گرامی ما گفته‌اند که : »اگر علم در ثریا (منظور از ثریا سقف آسمان یا به اصطلاح امروزی لایه اوزون) باشد مردانی از پارس به آن دست می‌یابند» به علوم جدید دست بیابیم
این نمیشه مگر با دلسوزی و احترام برای ایران و ایرانی و خودکم نبینی در برابر کشورهای گردن کلفتی مثل آمریکا
یه ایرانی 1392/01/14 12:17
فقط میتونم به هوش ایرانیا افتخار کنم، نه به خودشون
مهدی 1392/01/14 11:56
هر چند من به ندرت خبرها رو تا آخر میخونم اما برام جالب بود ببینم این پژوهشگران در کدوم دانشگاه کشور به این موفقیت ها دست یافته اند که متاسفانه ..........
sina 1392/01/14 11:31
دستاورد ایرانی خارج از کشور به چه در من و شما میخوره؟